Wednesday, 5 October 2011

reunion BIG FAMILY kolej TESDEC...

peace yawr!
salam 1 Malaysia :)
sudah lama x melebarkan sayap bercerita di blog . .
heheh . .
biasalah bz ngan study . .
tambah2 lagi final da dekat . .
walaupun sudah terlambat . .
sy nak jugak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR&BATIN kepada semua umat islam se-Dunia :)
sy tanak la melambat2 kan ape yang nak di kongsi bersama . .
bimbang keje lain pun xdang nk buat . . hi3
pada 7SEPTEMBER2011 . .
kami telah membuat satu reunion untuk bekas pelajar2 sijil sains kolej tesdec batch 5 2010/2011 . .
wah3 . .
sangat meriah kata org . .
sungguh gembira semua . .
majoriti semua hadir la . .
tp,ada juga yang xdapat hadir . .
mungkin atas sebab yang xdapat di elakkan . .
kami berkumpul di kediaman cik puan fara yang terletak di kampung ibuk,kemaman . .
kami sungguh berbesar hati kerana kami dijemput dengan mesra&meriahnya oleh keluarga di sana . .
banyak juga juadah yang di sediakan . .
walaupun ala kadar namun kami tetap bersyukur :)
untuk menghasilkan sesuatu kerja bukan mudah . . maksud sy di sini , nak kumpulkan semua student class kami ni bukan mudah . .
heheh . .
begitu la  maksud nye :)
saje nak belit2 skit . .
sy tanak laa bercakap panjang lebar kat blog ni . .
share yang simple2 sudah :)
apa yang penting kenangan tu tercipta & gambar pun terSnap . .
hehe . .
di kesempatan ni jugak laa sy nak la share gambar2 yang terSnap tu :)
simple2 je taw :p
selamat menjamu gambar dengan berselera :)
tu dia . . kami la tuh . .
hehehe
sakan bergambar :)
haaa tu dia . . gambar da mula nak gegar . .
hi3
haishhh . .
tangan kesana kemari . .
amboi . .
suka hati betul . .
kami lagi . . 
peace no war !

hahah . .
gaya da cam pape laa . .


ibu odw nk sising lengan baju . .
ho3






terima kasih kepada semua yang hadir :)

1 comment: