Monday, 25 July 2011

masa cuti saya hanya untuk ara :)

assalamualaikum . . .

rasanya sudah lama saya tidak jenguk2 kat blog nih . . .

hehehe . . .

yelaaa kan . . .

seminggu sebelum saya menamatkan zaman cuti saya ni . . .

banyak jugak laa meluangkan masa dengan kawan baik saya yang sorang ni . . .

sape lagi kalau x bukan " ARA SYAIRAH " . . .

hihihi . . .

last skali saya jumpa dia pun minggu lepas :)

sempatlah kami ke Ri-Yaz Heritage . . .

alang2 dah jumpe tu..sempatlaa bergambar :p

hahaha..aktiviti kami laa tu law da jumpe . . . haishhh . . .

tapi papepun happening sangat . . .

tapi rasa cam xlengkap kalau sorang lagi tade . . .

sape lagi kalau bukan " FAZLEEN "

xpelaaa . . . nanti kalau2 fazleen balik sini . . .

kita pergi lagi . . . :)

xlupa juga kepada photografer kami . . .

iaitu . . .

kak chik a.k.a anak sedara ara
. . .

yang sudi melayan karenah kami yang ntah pape ni . . .

terima kasih daun keladi , kalau boleh nak lagi :)

sampai sini sajalaa saya bercherita . . .

nanti kita jumpa di lain aktiviti :)

(,")('.')(",)













No comments:

Post a Comment