Tuesday, 28 June 2011

physic! L O W :(

hello..hello..hello..
salam 1 malaysia..
sihat semua kah anda???
moga2 sihat semuanya :)

tadop pape pun sebenarnya melainkan mengadu3 .

tengahari kemarin tiba2 aje dapat berita kene repeat fizik balik . ayoyoyo . perit3 :(

terpaksa la saya berkampung di kolej tesdec selama 2 hari . haishhhh

dalam 2 hari ni lintang pukang betul . yelaa kan dapat emergency call tiba2 kene repeat .

yang lebih kecian tu . kawan2 yang jauh2 tu terpaksa turun ganu balik semata2 nak nak kena repeat .

ayoyoyo . perit laaa . hmmmm harap bersabor je laaa . hehehe.

tapi,berpuas hati la repeat . sebab soalan yang sama je keluar .

pape pun best jugak sebab boleh jumpa kawan2 :)

yang paling lawak sekali . time exam tu tiba2 je tringat kat sowang cik yang jaga kami ni .

cik tu namanya EN.KHUZLY . hahahaha . sebenarnye baru hari ni saya taw nama dia :D

cik tu punya la lawak time jaga exam ari tu .

mane x lawaknya . asal saya paling muka dia je comfirm suka selok . hahahahahaha

macam2 peel laa hahahah . mahu nye x macam2 .

tapi pape pun sepanjang 2 hari ini happy sangat walaupun agak kelam kabut skit .

sampai cani sja lah coretan saya...

WASALAM..

No comments:

Post a Comment